Friday, 9 November 2012

10.11.12

cantikkan tarikh ni. tak de bawak maksud pape pon pada aku.

eh geram lah. haha. cute tak marah aku tu. ok abaikan.

tidak aku sangka (ayat nak formal) yang dia tu gatal. yes gatal

eh biarlah dia nak gatal ke ape, masalah ke ngan kau sha ? ( monolog sendiri2)


sebelum ni bajet cerita laki tu suka gila kat dia, at last aku rasa dia yang miang siap nak 'sayang sayang' bagai. gellliiii siakkkk....


lepas ni mungkin susah lah untuk aku percaya kata2 dia. im sorry......(nak wat mintak maaf ! )

hiiihshhhshshshsh tak puass hati betoll lah... aku harap dia tahu lah bahwa dialah orangnya !

capital tetttt . orang slalu guna perkataan 'capital' right ? terasa lah ! terasa lah !

Tuesday, 7 February 2012

Blurrr :(


Sedang 'merangkak' dalam menggunakan blog..

oww ! oww ! 

ape ek ??

Selasa, 7/2/2012 6.22 PM - ape je la aq nak story mory ? first time ni nak try maen blog.. best tak kite tungggguuuu..